Aangepast inschrijfbeleid

Huisartsen de Burgt open voor tijdelijke inschrijving

Huisartsen de Burgt is vol voor inschrijving van nieuwe patiënten. Het inwoner aantal van Barneveld groeit echter door. Om op de praktijk aan de groeiende zorgvraag te voldoen, met behoud van kwaliteit van zorg, zijn we steeds meer gaan uitbreiden in ondersteunend personeel en huisartsen. Er is nu geen ruimte meer om verder uit te breiden en hebben daarom moeten besluiten de praktijk te sluiten.

Om te voorkomen dat mensen in Barneveld zich niet meer bij een huisarts in kunnen schrijven willen wij als huisartsen de Burgt een tijdelijke oplossing bieden. Wij blijven voorlopig open voor ‘tijdelijke inschrijving’. Ondertussen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega huisarts die zich met zijn/haar praktijk in de toekomst, waarschijnlijk op Norschoten zal gaan vestigen.
Tot die tijd staat u ingeschreven bij Huisartsen de Burgt. Mocht er een nieuwe collega gevonden zijn, dan zal hij/zij uw nieuwe huisarts worden. Dit zal betekenen dat u naar de nieuwe praktijk op de nieuwe locatie wordt overgeschreven.

Als u al een huisarts in Barneveld heeft, kunt u zich niet zomaar inschrijven bij onze praktijk. Wij verzoeken u telefonisch contact met ons op te nemen, alvorens u een inschrijfformulier invult.

Gezinshereniging is een uitzondering op bovenstaand. Bij gezinshereniging kunt u zich bij ons inschrijven als vaste patiënt. U wordt aan uw gezinslid/ -leden gekoppeld en krijgt dezelfde huisarts.

Nieuws | Link van dit artikel