Aangepast spreekuur

Vanaf 06 april hebben wij i.v.m. het corona virus alleen een aangepast spreekuur. Elke hulpvraag wordt telefonisch beoordeeld door de assistente en/of huisarts. Op deze manier wordt met u besproken of het nodig is dat u op het spreekuur komt of dat wij u op een andere manier kunnen helpen. De spreekuurtijden zijn ook aangepast om het aantal patiënten in de wachtkamer te beperken voor u en onze veiligheid.

Blijf thuis bij klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, verhoging (tot 38 graden) of koorts (meer dan 38 graden).

Bloedafname en röntgenfoto’s kunnen alleen nog in het ziekenhuis zelf gedaan worden. U moet telefonisch contact opnemen met het ziekenhuis om de urgentie te bepalen. Zij beslissen of u wel of niet mag langskomen.

De apotheek merkt momenteel een forse toename herhaalrecepten. Het verzoek is uw medicatie niet eerder te herhalen dan dat nodig is. Als er in grote getale medicatie eerder herhaald wordt dan kan het zijn dat er op dat moment niet aan de vraag voldaan kan worden Er is dan een kans dat degene die wel toe is aan een herhaalrecept moet wachten op een nieuwe levering. Dit is niet wenselijk. Dus ook hier geldt: denk aan elkaar.

Team huisartsen de Burgt
Heeft u algemene vragen over het corona virus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51 of kijk op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Nieuws | Link van dit artikel