Afwezigheid assistentes 16 april in de middag

Dinsdagmiddag 16 april zullen er geen assistentes aanwezig zijn op de praktijk. Dit in verband met een gezamenlijke nascholing.
Deze middag zal de balie gesloten zijn, mocht er sprake zijn van spoed dan kunt u op de bel drukken.
Tussen 13:00 en 15:00 uur zijn wij net als andere dagen telefonisch alleen bereikbaar voor spoed. Tussen 15:00 en 17:00 uur is de praktijk telefonisch bereikbaar, maar wij willen u vragen alleen te bellen indien uw vraag niet 1 of 2 werkdagen kan wachten. Deze middag zijn er 2 huisartsen die uw vragen telefonisch beantwoorden.
De mail zal deze middag niet worden beantwoord. Indien u een urgente vraag heeft vragen wij u telefonisch contact op te nemen met de praktijk.
Door de overname van telefonie hebben de huisartsen minder plek op het spreekuur waardoor de wachttijd voor reguliere afspraken langer kan zijn dan u van ons gewend bent.

Daarnaast hebben een aantal collega’s, zowel huisartsen als assistentes, op woensdag 17 april een BHV training. Ook hierdoor is er minder plek op het spreekuur bij uw eigen huisarts, wel is er een extra waarnemend huisarts aanwezig om het spreekuur op te vangen.

Nieuws | Link van dit artikel