Nieuwe patiëntenomgeving

Per 1 maart vervalt de huidige manier voor het aanvragen van herhaalrecepten en emailconsulten. Dit wordt vervangen door een nieuwe patiënten omgeving: Pharmeon.

U kunt, vanaf 1 maart, op onze website een button vinden van Pharmeon, deze brengt u rechtstreeks naar de nieuwe omgeving. U dient zich eerst te registreren om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die Pharmeon biedt. Er is in Pharmeon patiëntgevoelige informatie te zien, zoals recepten en afspraken, daarom is het belangrijk om controle te hebben op de identiteit van de persoon die zich aanmeld. Om dit te controleren zullen wij telefonisch contact met u opnemen.
Nadat uw registratie voltooid is en gekoppeld is aan uw medisch dossier, kunt u gebruik maken van Pharmeon. Het is ook mogelijk om een gratis app te downloaden die toegang geeft tot de nieuwe patiënten omgeving. De ‘Uw Zorg online’ app is zichtbaar als u inlogt in de patiëntenomgeving.

Pharmeon biedt nog geen mogelijkheid tot het sturen van een fotoconsult. We hebben dit ondervangen door gebruik te maken van een beveiligde mail. Wij gebruiken deze mogelijkheid om bijvoorbeeld huidafwijkingen per foto te laten beoordelen zonder dat u hiervoor op het spreekuur hoeft te komen. Als u een foto wilt sturen, kunt u ons bellen, wij sturen u dan een mail vanuit een beveiligde omgeving. Als u die mail beantwoordt met een foto als bijlage is dit een veilige manier voor het sturen  van een fotoconsult, u heeft hiervoor dus geen inlog nodig.

Nieuws | Link van dit artikel